I Bangkok er det noe for absolutt alle, på godt og vondt. Vi
så bare godt. Dette er gatematens vugge. Thaisalater, nudler, sjømat,
supper, grønnsaker og frukt i skjønn forening. Alt laget med den deiligste
kraft tilsatt uendelig mange ulike sauser og smaksforsterkere, velsignet med
ferske råvarer og toppet med chili, peanøtter og mer chili. En foodies paradis.
Dessuten er shoppingmulighetene uendelige og det er en salig blanding av modernitet og tradisjon,
gjestfrihet, lurendreierier, ræl og kvalitet. Vi gjorde ikke all verdens i
byen, siden vi hadde knapt med tid, men vi måtte skaffe nytt kamera. Vi var
skikkelig mallrats den første dagen, noe som var helt nødelig, siden det er
aircondition der. Kjøpesenteret er like stort som en middels småby i norsk
målestokk, og tiden flyr.
Etter dette airconditionparadiset møtte vi vår venn
Jamie, som vi tidligere møtte i Kina. Hun bodde hos en kamerat som var sammen
med en dame fra Thailand. Hun ga oss masse gode tips om hvor man skal dra for
alle mulige formål, hvor man skal spise og hva man skal gjøre. Hun var veldig
søt, og snakket klassisk thaiglish der R blir L.
Bangkok ble først og fremst brukt som springbrett til Bhutan, siden Druk Air (som er det eneste flyselskapet som flyr til Bhutan) kun flyr herfra og fra Katmandu. Derfor var det ikke med lite spenning vi forlot Bangkok 04:15 21. april. Vi ser Bangkok igjen da Bhutanoppholdet er ferdig.
I Bangkok bodde vi på Udee Hostel (http://www.udeebangkok.com/) et sted som anbefales på det varmeste.
Klem, Ola & Chris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar